9. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tulekul tellisearhitektuuri konkurss

15. jaanuarini 2011 saab esitada projekte tellisarhitektuuri konkursi Fritz Högeri nimelisele auhinnale.

Saksamaa Arhitektide Liit koostöös Saksamaa juhtivate ehitus-ja arhitektuuriajakirjadega kuulutas välja tellisarhitektuuri konkursi Fritz Högeri nimelisele auhinnale.

Konkursil saavad osaleda projektid, mis on valmis ehitatud alates 1.jaanuarist 2006 kuni selle aasata lõpuni. Konkurss toimub neljas põhikategoorias: ühepere-ja paariselamud, korruselamud, büroohooned ja ühiskondlikud hooned. Lisaks antakse välja eriauhindu järgmistes kategooriates: linnaehituskultuur, passiivmajad, rekonstrueeritud objektid.

Objektid, mis olid esitatud eelmisele Fritz-Högeri konkursile 2008. aastal ning ei olnud auhinnatud, saavad osaleda ka uuel konkursil. Projektide esitamise lõpptähtaeg on 15. jaanuar 2011.

Fritz Högeri(1877-1949) nimi on ehituskunsti ringkondades laialt tuntud kui tähelepanuväärseim Saksa arhitekt 20.sajandi tellisarhitektuuris. Tema kavandatud on paljud ülemaailmselt tuntud tellisarhitektuuri pärlid, tuntuim neist Chilehaus Hamburgis.

Högeri-nimelise konkursi 2. koht 2008. aastal, võitja korruselamute alaliigis - elamu De Eekenhof Hollandis, Enschede linnas, ehitusaasta 2008, autorid Claus en Kaan Architecten ( Amsterdam/Rotterdam )
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785