9. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes on aasta ehitaja?

Täna kuulutatakse Tallinna Tehnikaülikooli aulas välja tänavune aasta ehitaja. 

Tiitlile kandideerivad seitse nominenti:

- Aivar Tagasaar – Kaamos Ehitus AS, Tammsaare Ärikeskus ja parkimismaja- Tiit Joosti – Merko Ehitus AS, Ämari lennubaasi rajatised- Margus Simson – NCC Ehitus AS, Eesti Kohtuekspertiisi Instituudi hoone- Silver Neemelo – NCC Ehitus AS, Rannarootsi Ärikeskus- Kalvi Krass – Skanska EMV AS, Rapla Tallinna tn. kahe jalakäijate silla ehitustööd ja Rapla kivisilla restaureerimine- Olev Moldau – Oma Ehitaja AS, Narva kaubanduskeskus (Prisma Peremarket)- Indrek Muhhin – EF Rand&Tuulberg AS, Ida tn, Tartu korterelamud

Eelmisel aastal pälvis aasta ehitaja tiitli Merko Ehituse ülddivisjoni direktor Tarmo Pohlak, kes võitis tiitli Tallinki büroohoone ehituse juhtimise eest.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785