8. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oberschneider likvideerib Regatimaja ASi

Peale nelja äritegevuseta majandusaastat, otsustas AS Regatimaja ainuaktsionär, et ettevõte likvideeritakse, selgub ametlikest teadaannetest.

Kinnisvara haldusega tegeleva ettevõttele kuulus 2005. aasta juunikuuni ärikeskus aadressil Merevälja tee 1, mida renditi büroo ja äripindadeks. 2005. aasta keskel müüs AS Regatimaja talle kuuluva kinnistu ja senised rendilepingud siirusid uuele omanikule.

 2005. aaasta aruandes mainib juhataja Paul Oberschneider, et negatiivse omakapitali planeerib ettevõtte likvideerida seoses uute äriplaanide väljatöötamisega 2006. aastal. Paraku võib lugeda nii 2006., 2007.,2008, kui ka 2009. aasta aruannetest, et firmal puudub äritegevus.  

Regatimaja ASI likvideerijaks on nimetatud Kaja Kirsch. Võlausaldajate nõudeidAS Regatimaja vastu võtab likvideerija vastu kuu jooksul alates 1. detsembrist.

Mis on mis:

Regatimaja AS kuulub 100% ASile Rebosan, mis omakorda kuulub 100% Häuser-Oberschneider OÜle, mille omanik on kinnisvaraarendaja Paul Richard Oberschneider.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785