6. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eksklusiivse korteri omanik valib üürnikku ülihoolikalt

Uus Maa juhatuse liige Eve Kaunis ütles kvuudised.ee-le, et kõige eksklusiivsemad üüripakkumised vanalinnas liiguvad sageli läbi otsekontaktide.

Kaunis selgitas, et väga eksklusiivsete korterite omanikud tavaliselt ei soovi, et nende korterid pannakse avalikult kinnisvaraportaalidesse, sest nad soovivad privaatsust ning tahavad olla kindlad, et üürnik oleks neile sobiv isik.

“Väga eksklusiivsete korterite omanikud soovivad pigem üürnikku valida,” märkis Kaunis. Sellisel juhul konsulteerib maakler enne korteri pakkumist omanikuga, kas korterit võib just sellele kliendile pakkuda. Saades omanikult positiivse vastuse, edastab maakler üürihuvilisele pakkumise ning kliendi huvi korral läheb ka korterit talle näitama.

Kaunis osutas, et vanalinnas on üürikorterite puhul väga oluline kui suur on müratase antud hoone juures. Kindlasti vähendab üürikorteri väärtust see, kui samas majas on menukas baar, kust muusika hiliste öötundideni korterisse kostab. Probleem on lahendatud, kui mürarikkal tänaval asuva korteri aknad avanevad sisehoovi poole.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785