Pärnu kinnisvarafirmad korrastavad miljardilist turgu

Täna allkirjastavad kõik Pärnu kinnisvarafirmad kokkuleppe, mille eesmärk on kohaliku kinnisvaraturu korrastamine ning Eesti Kinnisvarafirmade Liidu ja Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja heade tavade igapäevasesse äritegevusse juurutamine.

Jõustuva raamkokkulepe kohaselt kohustuvad kõik Pärnu kinnisvaraturul tegutsevad kinnisvarafirmad kinnisvara pakkuma müügiks ainult müügiesinduslepingu või volituse alusel, mis omakorda tõstab kinnisvaramaaklerite poolt klientidele pakutavate teenuste kvaliteeti.

Kokkulepe allkirjastasid kõik 21 Pärnus tegutsevat kinnisvarafirmat: AS Tõnisson, OÜ Prior ja Partnerid, LVM Kinnisvara AS, Kinnisvaraekspert Pärnu OÜ, R.A Kinnisvarad Arendus,  Arco Vara Kinnisvarabüroo AS, PMC Kinnisvara OÜ, Pindi Kinnisvara AS, Aakon Kinnisvarabüroo OÜ, Ringi Kinnisvara OÜ, Ober-Haus Kinnisvara AS, Uus Maa Pärnu Büroo OÜ, Domus Kinnisvara Pärnu filiaal, Rime Kinnisvara Vahendus AS Pärnu filiaal, Helje Brudel Kinnisvara, Lunapolis OÜ, A&A Kinnisvara OÜ, Edela Kinnisvara OÜ, Lossi Kinnisvara Büroo OÜ, Krooni Vara OÜ ja Rüütli Kinnivara OÜ.

Pärnu kinnisvaraturu eeldatav rahaline maht on sel aastal 1,1 miljardit krooni, seejuures sõlmitakse orienteeruvalt 2100 müügilepingut.  

Kokku töötab Pärnu kinnisvarafirmades 100 maaklerit, hindajat ja assistenti.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed