25. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

K-rauta pakub ehitusvaldkonnas parimat teenindust

TNS Emori poolt läbi viidud Eesti teenindusmaastikku kaardistavast uuringust Eesti Teeninduse Indeks selgus, et ehitusmaterjalide kaupluste valdkonnas pakub parimat teenindust kodu- ja ehituskaubamaja K-rauta.

Ehitusmaterjalide kaupluste kategoorias järgnesid K-rautale Bauhof ja Ehituse ABC.

Alates 2005. aastast läbiviidav TNS Emori Eesti Teeninduse Indeksi (ETI) uuring hindas otsest, telefoni- ja e-maili teenindust. Uuring viidi läbi perioodil 21. september kuni 15. oktoober mystery shopping ehk testostu meetodil. Võrreldavuse tagamiseks viis TNS Emor kõik testostud läbi samadel päevadel, samadel kellaajavahemikel ja valdkonna sees sarnaste teenindusküsimuste alusel.

K-rauta pälviskõrgeimad punktid kõigis vahetut teenindust puudutavates kategooriates. „Jälgime pidevalt klientide ostukäitumist ning reageerime nende vajadustele paindlikult. Soovime, et klient saaks kauplusest lisaks kvaliteetsele kaubale alati ka head nõu ja terviklahendusi,“  ütles K-rauta kaubamärgi all tegutseva Eesti juhtiva kodu- ja ehituskaubamajade operaatori Rautakesko ASi juhatuse esimees Alo Ivask.

„Eesti ehituskaupluste turul valitseb väga tihe konkurents ning hinnad on üldjoontes üsna võrdsel tasemel. Siiski usume, et pikemas perspektiivis eelistavad kliendid head ning asjatundlikku teenindust ja kvaliteetset kaupa,“ lisas ta.

Soome kaubandus- ja logistikakontserni Kesko kuuluv Rautakesko AS on Eesti suurim ehitus- ja kodukaupade müüja. Ettevõttel on Eestis kokku 9 K-rauta kaubamärgi all tegutsevat kauplust ning ta annab tööd ligi 460 inimesele üle Eesti. Kontserni Rautakesko haru tegutseb edukalt Põhjamaades, Baltikumis, Venemaal, Valgevenes ning kuulub kuue suurima ehitus-ja sisustuskaupade müüja hulka Euroopas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785