19. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sven Pertens: me ei teinud avaldust konkurentsiametile

Lemminkäinen Eesti pole sõlminud ühtki konkurentsi kahjustavat kokkulepet ega esitanud avaldust leebusprogrammis osalemiseks, ütles ehitusfirma juht Sven Pertens.

Lemminkäinen Eesti ASi teatel on Riigiprokuratuuri algatatud uurimisega seoses ajakirjanduses levitatud kahtlusi, nagu oleks nad sõlminud konkurentsi kahjustavaid kokkuleppeid ning seejärel esitanud konkurentsiametile avalduse leebusprogrammis osalemiseks. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785