18. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pankrotiavaldus Bremi vastu jäi rahuldamata

Harju maakohus ei rahuldanud AS-i Tallinna Vesi pankrotiavaldust OÜ Brem Kinnisvarahooldus vastu ning Tallinna Veel on õigus esitada määruskaebus Tallinna ringkonnakohtule Harju maakohtu kaudu 15 päeva jooksul.

Kohtu hinnangul ei olnud Bremile ajutise pankrotihalduri nimetamine põhjendatud ja leidis, et vaidlus nõude üle tuleb lahendada väljaspool pankrotimenetlust, vahendab ERR Uudised.

Bremi juhatuse liikme Risto Mägi kinnitusel on Brem jätkusuutlik ja perspektiivikas ettevõte. "Paljud võlgnikud jätnud arved tasumata või asunud nende tasumisega viivitama, kuna loodavad Bremi pankrotile, ent seda aga ei juhtu. Brem Kinnisvarahooldus nõuab oma võlad sisse vastavalt kehtivatele lepingutele ja seadustele," rääkis Mägi.

Eelmisel kuul otsustas Eesti Kinnisvara Haldajate ja Hooldajate Liidu (EKHHL) juhatus arvata Brem liikmemaksu võlgnevuse ja heade tavade koodeksi nõuete rikkumise tõttu liidu liikmete hulgast välja.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785