Muhu saab uue kaubanduskeskuse

Sügisel Liiva postkontori hoone ostnud OÜ Muhu Keskus kavatseb hoone lammutada ja ehitada selle asemele umbes neli korda suurema kaubanduskeskuse.

Muhu Keskuse juhataja Toomas Leis ütles Saarte Häälele, et kaubanduskeskus valmib ilmselt 2012. aastal ja selles saab olema umbes 1000 m² pinda, mida on neli korda rohkem kui lammutamisele minevas postkontoris.

Plaanide kohaselt hakkab kaubanduskeskuses tegutsema toidu- ja esmatarbekaupade pood ning sidejaoskond, lisaks on kavas osa pinnast rendile anda, kusjuures rentnikena nähakse ka praegu Orissaares tegutsevaid ärisid.

"Kui on teada, et Liival on korralik valik, siis võiks päris suur hulk täna Tallinnas sooritatud esmatarbeostusid toimuda edaspidi Liival," selgitas Leis, kes oma sõnul usub, et tulenevalt külakaubanduse hääbumisest võib Liival hakata käima ostjaid ka Ida-Saaremaalt.

Kuressaares tegutseva GO Spa omanike ringi kuuluv Toomas Leis rääkis, et lisaks talle on uue kaubanduskeskuse rajamise taga suvemuhulased Indrek Prants ja Sven Mansberg, kes on laiemalt tuntud Säästumarketi ja Smarteni asutajatena; mõlemad mehed kuuluvad ka K-Arvutisalongi ja Bauhofi poodide keti omanikeringi.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed