Haldur langetas kiirlaenufirma hiigelvilla müügi hinda

Kuna pankrotihalduril ei õnnestunud Q Ratsanikud PP pankrotivarasse kuuluvat pooleliolevat hiigelvillat Harku vallas esimesel katsel müüa 2,9 miljoni krooni eest, üritab ta nüüd varast lahti saada 2,3 miljoni krooniga.

Korduvenampakkumine on järgmise nädala kolmapäeval ja uueks alghinnaks on 2,3 miljonit krooni, edastas sundmüügiportaal varad.ee.

Tegu on Harku vallas Ilmandu külas Kadaka tee 36 asuva 2497 ruutmeetri suuruse kinnistuga, millel asub neljakordne 1353 ruutmeetri suurune pooleliolev hiigelvilla. Kinnistu on koormatud hüpoteekidega summades 1 740 000, 4 735 000 ja 2 600 000 krooni.

AS Q Ratsanikud PP (endise nimega Reval Credit) pankrotistus selle aasta 29. juunil.

Pankrotihalduri Kalle Mõtsniku kinnitusel ei tundnud septembris avalikul suulisel enampakkumisel kinnistu ja hoone vastu mitte keegi huvi. „Kui ka korduvenampakkumine ebaõnnestub, arutame pankrotitoimkonnaga, mida edasi teha,“ ütles Mõtsnik.

 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed