10. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Astlanda alustas 2012. valmiva kortermaja müüki

Astlanda Ehitus alustas Tallinna kesklinna piirkonnas ehitatava uue korterelamu Toompark müüki, ruutmeetrihind jääb vahemikku 23 000-30 000 krooni.

Arendusprojekti raames kerkib Paldiski maantee kesklinnapoolsesse otsa 66 korteri ja 6 äripinnaga elamu. Hetkel käivad välistrasside ehitus ja kaevetööd. Kahe maa-aluse ja 7 maapealse korrusega hoone peaks valmis saama 2012. aasta esimese kvartalis. Äripindade suurus jääb vahemikku 46-129 ruutmeetrit.

Valdaval osal maja korteritest on suured klaasitud rõdud, viimaste korruste korteritel on aga 150 m² suurused katuseterrassid. Elanikud saavad parkida sõidukid kahekordsesse maa-alusesse parklasse, igal korteril on oma panipaik. Korterite hinnavahemik on 23 000-30 000 kr/m². Elamu ehitusmaksumus on ligikaudu 80 miljonit krooni.

„Käimaks kaasas kaasaegse energiasäästu põhimõtetega on elamu projekteeritud energiaklassi B,“ rõhutas Astlanda Ehituse juhatuse liige Kajar Kruus. „Individuaalse soojustagastusega sundventilatsiooni abil säästetav energia võimaldab tulevastel korteriomanikel oluliselt kokku hoida korteri kommunaalkulude arvelt.“

OÜ Astlanda Ehitus on Eesti kapitalil põhinev ehitus- ja kinnisvaraarendusettevõte, mille 2009.a. käive oli 590 miljonit krooni. Suuremad käimasolevad elamuarendusprojektid on Toompark Paldiski mnt 14 Toompea nõlval, Loopealse elamurajoon Meeliku tn 23 Lasnamäel ja Villardi 11/Roopa 15 korterelamu kesklinnas Kassisabas.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785