2. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu saab juurde 17 000 ruutmeetrit kaubanduspinda

Tartus avatakse homme Jõe keskus, mille arendajale on see tänavu juba kolmas uus kaubanduskeskus. Solution Management on sel aastal juba avanud Haapsalu linna piiril asuva Rannarootsi keskuse ja Tabasalu Rimi.

Jõe keskuse ankurrentnik on Prisma, mis on jaeketi esimene kauplus Tartus. Prisma võtab enda alla 9500 ruutmeetrit endisest Tartu mööblimajast ümber ehitatud keskuse 17 000 ruutmeetrist. „Jõe keskuses on suur valik kodu- ja sisustuskauplusi, millele lisaks avavad uksed teenusepakkujad ja muud kauplused nagu lillekauplus, apteek jms,“ kommenteeris keskuse olemust Solution Management OÜ juhatuse liige Marko Kull.

2010. aasta jooksul on Solution Management toonud turule rohkem kui 30 000 ruutmeetrit uut kaubanduspinda. Solution Management OÜ juhatuse liige Marko Kull: „Oleme oma otsused jaekaubanduse arenduses langetanud peale väga hoolikat analüüsi ja praegu võime öelda, et kuigi avasime keskusi majanduskriisi perioodil, töötavad kõik investeeringud ootuspäraselt ja tagasilööke olnud ei ole. Majanduse elavnedes plaanime kindlasti jaekaubanduskinnisvara investeeringuid jätkata“

Solution Management OÜ on kinnisvarainvesteeringutega tegelev ettevõtte kes omab ja opereerib erinevaid ärihooneid üle Eesti. Ettevõttele kuuluvad äripinnad, kus tegutsevad  neli Selverit, üks Rimi, ja üks Bauhof. Ning nüüdsest lisandub nimekirja ka Prisma.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785