29. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kunstiakadeemia planeering esmaspäevast avalikul väljapanekul

1.-15. novembrini on avalikul väljapanekul Tartu mnt 1 kinnistu ja lähiala detailplaneering.

Tegemist on maa-alaga, kuhu on plaanis ehitada Eesti Kunstiakadeemia uus õppehoone. Detailplaneering loob võimaluse ehitada 1,11 ha suurusele alale kuni 16 maapealse ja kahe maa-aluse korrusega õppehoone.

Kesklinnas Tartu maantee, Gonsiori, A. Laikmaa ja Kivisilla tänava vahelises kvartalis paiknevale alale tellis detailplaneeringu Eesti Kunstiakadeemia. Detailplaneeringu koostas K-Projekt AS. Detailplaneering võeti vastu Tallinna Linnavalitsuse 6. oktoobri 2010 korraldusega.

Detailplaneeringuga saab tutvuda tööpäevadel kogu tööaja jooksul Tallinna Kesklinna Valitsuse hoovimajas Nunne tn 18 toas 32 ja Tallinna Linnavalitsuse I korruse infosaalis Vabaduse väljak 7.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785