27. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõhvi politsei- ja päästeameti hoone saab nurgakivi

Jõhvi rajatavale uuele politsei ja pääste ühishoonele panevad 29. oktoobril kell 13.00 sümboolse nurgakivi siseminister Marko Pomerants, Elinord Ehitus OÜ  nõukogu esimees Toomas Tromp ning Riigi Kinnisvara AS (RKAS) juhatuse esimees Jaak Saarniit.

Jõhvis, Rahu tn 38 kinnistule rajatava hoone arhitektiks on Ott Ojamaa ning projekteerijaks AS Amhold, ehitusalune pind  on  3 113,6 m², suletud netopind  8 436,5 m² ning korruste arv  4+1.

 Projekti maksumuseks on riigihanke tulemusena 77,46 miljonit krooni ning ühishoone peaks valmima tuleva aasta suveks.

„Virumaa politseitöötajatele on lähitulevik rõõmsameelne – Rakveres saavad juba novembris ametnikud alustada tööd kaasaegses hoones, nurgakivi saab järgmisel aastal Jõhvis valmiv prefektuuri maja ja ka Narva politseimaja projekteerimistööd käivad ning loodetavasti valmib see 2012. aastal.  Uute ühishoonete ehitamisega luuakse kohalikele elanikele oluliselt paremad teenindustingimused suhtlemaks politseiga. Samuti saavad töötingimuste paranemisest kasu töötajad, kel tuleb ühiskonnas olla hoolivad ja usaldusväärsed turvatunde loojad,“ ütles Ida Prefektuuri prefekt Aldis Alus.

"Hea meel on tõdeda, et inimeste töötingimused meie regioonis tublisti paranevad. Esimene pääste ja politsei ühishoone avati 2003. aastal Tapal, teine samalaadne 2008 Iisakus. Selle aasta lõpuks oleme ennast sisse seadnud uues majas Rakveres ning juba vähem kui aasta pärast loodetavasti ka Jõhvis. Nüüdisaegsed töötingimused tõstavad kindlasti ametnike motiveeritust. Teotahteline töötajaskond aga omakorda tagab tasemel teeninduskultuuri meie klientidele," ütles Ida-Eesti Päästekeskuse direktor Ailar Holzmann.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785