25. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muhu juurtega Schibstedi juhil saarel viis kinnistut

Skandinaavia juhtivamate meediakontsernide hulka kuuluva Schibstedi Rootsi tegevjuhil Raoul Grünthalil on Muhu saarel viis kinnistut, kirjutab Meie Maa.

“Raoul Grünthalil on Muhus viis Jaanimetsa-nimelist maatükki, kaks Rässa, kaks Kuivastu ja üks Võiküla külas,” lausus Muhu vallavalitsuse maaplaneeringuosakonna juhataja Pille Tamm.

Tema sõnul sai praeguse Kanal 2 ja ajalehe Postimees omanikust Skandinaavia meediakontserni Schibsted tegevjuht Grünthal Muhus juba aastaid tagasi omandireformi käigus tagasi viis maakrunti kokku ligi 20 hektari ulatuses.

Grünthali väga tihti Muhus ei näe ja ta hoiab saarel madalat profiili.  

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785