22. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa: konkurendi juurde läks kaks, oma firma tegi kuus

Väga vähesed on läinud konkurendi juurde, kuid oma kinnisvarasektoris tegutseva ettevõtte asutajaid on olnud kuus, rääkis Kinnisvarabüroo Uus Maa OÜ juhatuse esimees Mika Sucksdorff.

„Oleme küll. Tegelikult selliseid, kes ise on ära läinud ja asunud tööle konkurendi juurde, meenub mulle kaks,“ vastas Sucksdorff küsimusele, kas ja kui palju töötajaid olete  konkurendile kaotanud viimaste aastate jooksul.

Palju neid ei ole tõesti, nõustus juhatuse esimees. Ta selgitas, et inimesed, kes Uus Maa väärtusi jagavad ja töökaaslastega sobivad ei pea ju konkurendi juurde minema. „Lahkutakse kui sobivust ei ole või see kaob mingil põhjusel,“ lisas ta. 

Üldiselt võib töötajate lahkumisel rolli mängida nii raha kui eneseteostus, ütles Sucksdorff.  „Meilt läks üks inimene samasuguse tasu ja ametikoha peale, seega tasustamine või eneseteostuses ei saanud küsimus olla. Aga teisel oli veidi teistsugune väljakutse, seega seal võis olla põhjus eneseteostuses,“ arutles juht.

Ta teadis nimetada vähemalt kuus töötajat, kes on alates 2007. aastast töö Uus Maas jätnud, et luua oma ettevõte kinnisvarasektoris. „Need firmad on siiamaani elus ja neil läheb, nii palju kui meie suhtleme, vahelduva eduga, aga kuna need firmad on veel püsti siis see näitab, et saavad hakkama,“ kiitis Sucksdorff.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785