Riik plaanib renoveerida üle 30 päästekomando hoone

Järgmisel aastal on kavas saastekvootide müügist laekunud rahadega renoveerida üle kolmekümne päästekomando hoone.

„Tegemist on väga vajaliku ja õigeaegse toetusega päästeteenistusele, mille tulemusel paraneb nii päästjate teenistuskeskkond, kui väheneb hoonete ülalpidamiskuludest tingitud surve eelarvele. Tänase eelarve tingimustes on need lisavahendid suureks toeks päästeteenistuse üle-eestilise reageerimisvõimekuse tasemel hoidmiseks," ütles Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimees Mati Raidma.
Saastekvootide müügist laekuvate vahendite arvelt on aastatel 2010-2013 planeeritud kokku investeeringuid 2,184 miljardi krooni ulatuses. Müügist laekunud vahendid suunatakse energiasäästu suurendavatesse ja keskkonnasõbralikesse projektidesse.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed