22. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riik plaanib renoveerida üle 30 päästekomando hoone

Järgmisel aastal on kavas saastekvootide müügist laekunud rahadega renoveerida üle kolmekümne päästekomando hoone.

„Tegemist on väga vajaliku ja õigeaegse toetusega päästeteenistusele, mille tulemusel paraneb nii päästjate teenistuskeskkond, kui väheneb hoonete ülalpidamiskuludest tingitud surve eelarvele. Tänase eelarve tingimustes on need lisavahendid suureks toeks päästeteenistuse üle-eestilise reageerimisvõimekuse tasemel hoidmiseks," ütles Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimees Mati Raidma.

Saastekvootide müügist laekuvate vahendite arvelt on aastatel 2010-2013 planeeritud kokku investeeringuid 2,184 miljardi krooni ulatuses. Müügist laekunud vahendid suunatakse energiasäästu suurendavatesse ja keskkonnasõbralikesse projektidesse.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785