19. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa: ostetakse kallimat või kallimalt 

Uus Maa juhatuse esimees Mika Sucksdorff märkis, et ehkki kolmandas kvartalis tehti vähem tehinguid kui teises, oli tehingute koguväärtus suurem: "See näitab, et kas hinnad on tõusnud või on tehtud tehinguid kallimate objektidega."

Sucksdorff rääkis, et lisaks kasvanud tehinugväärtusele olid kolmandas kvartalis kinnisvaraturul olulisteks sündmusteks ka pankade järjest aktiviseeruv laenude väljastamine ning lõplik eurootsus ja kursi fikseerimine.  

Kolmandas kvartalis äripindade osakonna taaskäivitanud Uus Maa käibe- ja kasuminäitajad liikusid Sucksdorffi sõnul positiivses suunas. "Nii käive kui kasum kasvasid võrreldes eelmise aastaga ca 10%, mis oli eelarvega tasakaalus.

Tulemusi mõjutas kõige rohkem kasvanud inimeste arv," rääkis ta ja lisas, et IV kvartalilt oodatakse tehinguaktiivsuse mõningast kasvu.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785