Uus Maa: ostetakse kallimat või kallimalt 

Uus Maa juhatuse esimees Mika Sucksdorff märkis, et ehkki kolmandas kvartalis tehti vähem tehinguid kui teises, oli tehingute koguväärtus suurem: "See näitab, et kas hinnad on tõusnud või on tehtud tehinguid kallimate objektidega."

Sucksdorff rääkis, et lisaks kasvanud tehinugväärtusele olid kolmandas kvartalis kinnisvaraturul olulisteks sündmusteks ka pankade järjest aktiviseeruv laenude väljastamine ning lõplik eurootsus ja kursi fikseerimine.  

Kolmandas kvartalis äripindade osakonna taaskäivitanud Uus Maa käibe- ja kasuminäitajad liikusid Sucksdorffi sõnul positiivses suunas. "Nii käive kui kasum kasvasid võrreldes eelmise aastaga ca 10%, mis oli eelarvega tasakaalus.
Tulemusi mõjutas kõige rohkem kasvanud inimeste arv," rääkis ta ja lisas, et IV kvartalilt oodatakse tehinguaktiivsuse mõningast kasvu.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed