19. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mustamäe turu trassid ehitab Viimsi Keevitus

Kännu Kuke kvartalisse kavandatava Mustamäe turu reovee-, sadevee- ja joogiveetrasse hakkab ehitama AS Viimsi Keevitus, elektri- ja sideliinid rajab AS KH Energia-Konsult.

Mustamäe turg ehitatakse Kännu Kuke kvartalisse aadressile E.Vilde tee 75a. Mustamäe turu ehitab Nõmme linnaosa valitsuse allasutus Nõmme Turg. Turu rajamine läheb kokku maksma ligi 10 miljonit krooni, teatas linnaosavalitsus.

Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul läheb vee- ja kanalisatsioonitrasside rajamine maksma 631 000 krooni, elektri- ja sideliinide väljaehitamine maksab 386 841 krooni. Hindadele lisandub käibemaks.

„Reovee-, sadevee- ja joogiveetrasside väljaehitamise vastu tundsid huvi kolm firmat, kuid pakkumise esitas ainult AS Viimsi Keevitus. Elektri- ja sideliinide rajamise hankedokumendid võtsid välja neli firmat, hankel otsustasid osaleda kaks ettevõtet,“ lisas Vakra.

Mustamäe linnaosa vanema Lauri Laatsi kinnitusel on Mustamäe turu maa-aluste tehnovõrkude rajamisega kavas alustada juba selle kuu lõpus, tööde lõpetamise tähtaeg on detsembri alguses.  

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785