14. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa tänavune suurim tee-ehitusobjekt sai valmis

Eile tähistati Orissaare vallamaja ees pidulikult alevikku läbiva riigimaantee 7,3 km pikkuse Tumala–Orissaare–Väikese väina lõigu renoveerimistööde lõppu.

"Öeldakse, et üks maantee on iga teekonna algus ja lõpp-punkt. Orissaare on oma korralikku maanteed oodanud pikki-pikki aastaid, seda on siin korduvalt läbi kaevatud, ümber pööratud ja jälle peale tehtud,” vahendas Saarte Hääl Orissaare vallavanema Aarne Põlluääre sõnu.

Vallavanem Põlluäär tänas kogu vallarahva nimel koostööpartnereid: tööde tellijat Lääne regionaalset maanteeametit ja Toomas Magusat, peatöövõtjat Teede REV-2 ja projektijuht Alan Muruvälja ning ehituse järelevalvet teostanud OÜ Vealeidja töötajat Ainar Viirest.

Tee-ehitaja, AS-i Teede REV-2 esindaja, juhatuse liige Jaanus Laanes ütles, et tee-ehitajad omalt poolt püüavad alati anda endast parima. “Tundub, et seekord on see õnnestunud. Kas just viis plussi peale, aga loodan, et neli pluss kindlasti,” sõnas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785