14. oktoober 2010

Saaremaa tänavune suurim tee-ehitusobjekt sai valmis

Eile tähistati Orissaare vallamaja ees pidulikult alevikku läbiva riigimaantee 7,3 km pikkuse Tumala–Orissaare–Väikese väina lõigu renoveerimistööde lõppu.

"Öeldakse, et üks maantee on iga teekonna algus ja lõpp-punkt. Orissaare on oma korralikku maanteed oodanud pikki-pikki aastaid, seda on siin korduvalt läbi kaevatud, ümber pööratud ja jälle peale tehtud,” vahendas Saarte Hääl Orissaare vallavanema Aarne Põlluääre sõnu.

Vallavanem Põlluäär tänas kogu vallarahva nimel koostööpartnereid: tööde tellijat Lääne regionaalset maanteeametit ja Toomas Magusat, peatöövõtjat Teede REV-2 ja projektijuht Alan Muruvälja ning ehituse järelevalvet teostanud OÜ Vealeidja töötajat Ainar Viirest.

Tee-ehitaja, AS-i Teede REV-2 esindaja, juhatuse liige Jaanus Laanes ütles, et tee-ehitajad omalt poolt püüavad alati anda endast parima. “Tundub, et seekord on see õnnestunud. Kas just viis plussi peale, aga loodan, et neli pluss kindlasti,” sõnas ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688