Saaremaa tänavune suurim tee-ehitusobjekt sai valmis

Eile tähistati Orissaare vallamaja ees pidulikult alevikku läbiva riigimaantee 7,3 km pikkuse Tumala–Orissaare–Väikese väina lõigu renoveerimistööde lõppu.

"Öeldakse, et üks maantee on iga teekonna algus ja lõpp-punkt. Orissaare on oma korralikku maanteed oodanud pikki-pikki aastaid, seda on siin korduvalt läbi kaevatud, ümber pööratud ja jälle peale tehtud,” vahendas Saarte Hääl Orissaare vallavanema Aarne Põlluääre sõnu.

Vallavanem Põlluäär tänas kogu vallarahva nimel koostööpartnereid: tööde tellijat Lääne regionaalset maanteeametit ja Toomas Magusat, peatöövõtjat Teede REV-2 ja projektijuht Alan Muruvälja ning ehituse järelevalvet teostanud OÜ Vealeidja töötajat Ainar Viirest.

Tee-ehitaja, AS-i Teede REV-2 esindaja, juhatuse liige Jaanus Laanes ütles, et tee-ehitajad omalt poolt püüavad alati anda endast parima. “Tundub, et seekord on see õnnestunud. Kas just viis plussi peale, aga loodan, et neli pluss kindlasti,” sõnas ta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed