Autor: Fredy-Edwin Esse • 7. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko ehitab pea 208 miljoniga Muuga veevärgi

Täna sõlmisid konsortsium AS Merko Ehitus / AS Merko Infra ja AS Maardu Vesi töövõtulepingu Maardu linna veemajandusprojekti Muuga elamupiirkonna vee- ja kanalisatsioonitorustike ning -rajatiste ehituseks.

Lepingu maksumus on 207,68 miljonit krooni (ilma tellija 7%-lise varuta),

millele lisandub käibemaks ning tööde teostamise tähtajaks on 2012. aastasügis.

Lepingu kohaselt ehitatakse ja rekonstrueeritakse 32 km veetorustikke, 76 km

kanalisatsioonitorustikke ning 15 kanalisatsioonipumplat. Antud projekti raamesvõimaldatakse kanalisatsioonivõrguga liituda 2880 ning veevõrguga 940kinnistul. Lisaks rekonstrueeritakse 440 kinnistu olemasolevatveevõrguühendust.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785