7. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enamik üürikortereist kesklinnas ja Lasnamäel 

Tallinna üürikorterite keskmine ruutmeetri pakkumishind on tänase seisuga 86 krooni, selgus kinnisvaraportaali City24.ee statistikakeskkonnast Spot.

Pealinna üürikorterite keskmine pakkumishind püsis tõusutrendis alates käesoleva aasta maikuust, mil üürileandjad küsisid ruutmeetri eest keskmiselt 76 krooni.

Kalleimad üürikorterid asuvad Vanalinnas ja Pirital, odavaimad Haaberstis ja Lasnamäel.

Üürikorterite ruutmeetri keskmised hinnadVanalinn               104                                  161

                           ruutmeetri                     vabade                            pakkumishind. kr        üürikorterite arv

Pirita                      102                                  204Kadriorg                  96                                  215Kesklinn                  96                                1603Kristiine                   82                                  458Mustamäe               80                                  696Põhja-Tallinn          77                                  942Nõmme                   76                                  298Haabersti                70                                  470Lasnamäe              55                                1274

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785