4. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facio sai Keskerakonna 11-miljonilisest võlast 1,75 miljonit kätte

Reedel maksis Keskerakond Faciole 1,75 miljonit krooni rohkem kui 11 miljoni krooni suurusest võlast.

Kokku lepiti ka ülejäänud võla tagasimaksmise ajakavas, vahendas ETV saade "Aeg luubis".

"Meil on Keskerakonna ja Facio Ehituse vahel sõlmitud maksegraafik, oli ka varem sõlmitud. Ja kõik võlgnevused Facio Ehitusele Keskerakonna poolt saavad makstud 2012. aasta jooksul," ütles Keskerakonna peasekretär Priit Toobal.

"Kunagi ei saa kindel olla, aga ma praegu siiski vaatan optimistlikult ja usaldan lepingupartnerit, ja ei ole põhjust arvata, et ta oma sõna ei peaks," rääkis Facio Ehituse juhatuse esimees Riho Kalve.

Keskerakonna võla taga on erakonna büroo maja Toom-Rüütli 3 ja 3/5, kus on neli täiskorrust. Ehitustöid on kokku 15 miljoni krooni eest: osade tööde eest on Keskerakond Facio Ehitusele juba maksnud ja 3 miljoni eest on sisetöid veel teha, selgitas Riho Kalve.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785