4. oktoober 2010

Facio sai Keskerakonna 11-miljonilisest võlast 1,75 miljonit kätte

Reedel maksis Keskerakond Faciole 1,75 miljonit krooni rohkem kui 11 miljoni krooni suurusest võlast.

Kokku lepiti ka ülejäänud võla tagasimaksmise ajakavas, vahendas ETV saade "Aeg luubis".

"Meil on Keskerakonna ja Facio Ehituse vahel sõlmitud maksegraafik, oli ka varem sõlmitud. Ja kõik võlgnevused Facio Ehitusele Keskerakonna poolt saavad makstud 2012. aasta jooksul," ütles Keskerakonna peasekretär Priit Toobal.

"Kunagi ei saa kindel olla, aga ma praegu siiski vaatan optimistlikult ja usaldan lepingupartnerit, ja ei ole põhjust arvata, et ta oma sõna ei peaks," rääkis Facio Ehituse juhatuse esimees Riho Kalve.

Keskerakonna võla taga on erakonna büroo maja Toom-Rüütli 3 ja 3/5, kus on neli täiskorrust. Ehitustöid on kokku 15 miljoni krooni eest: osade tööde eest on Keskerakond Facio Ehitusele juba maksnud ja 3 miljoni eest on sisetöid veel teha, selgitas Riho Kalve.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688