EAS huvide konflikti ei näe

Saaremaa Angla pärandkultuurikeskuse ehituse peamine rahastaja ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) ei näe probleemi kui keskust rajav mittetulundusühing ostab dolokivi firmalt, mis kuulub MTÜ Angla Tuulikumägi juhatuse liikme Alver Sagur firmale.

EAS-i ettevõtluskeskkonna divisjoni direktor Monica Hankovi sõnul on fakt EAS-ile teada, kuid nemad probleemi ei näe. “Muinsuskaitse on oma sõna sekka öelnud, meie tingimused nägid ette hanke korraldamist, mida ka tehti. Nõudeid ehitusmaterjalidele ja arhitektuursele lahendusele me ette ei andnud, seega on EAS-i silmis tegutsetud korrektselt,” märkis Hankov.

EAS toetas piirkondade konkurentsivõime tugevdamist programmist MTÜ Angla Tuulikumägi projekti “Angla pärandkultuurikeskuse ehitamine” 20,6 miljoni krooniga. Projekti kogumaksumus on 24,3 miljonit krooni.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed