4. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EAS huvide konflikti ei näe

Saaremaa Angla pärandkultuurikeskuse ehituse peamine rahastaja ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) ei näe probleemi kui keskust rajav mittetulundusühing ostab dolokivi firmalt, mis kuulub MTÜ Angla Tuulikumägi juhatuse liikme Alver Sagur firmale.

EAS-i ettevõtluskeskkonna divisjoni direktor Monica Hankovi sõnul on fakt EAS-ile teada, kuid nemad probleemi ei näe. “Muinsuskaitse on oma sõna sekka öelnud, meie tingimused nägid ette hanke korraldamist, mida ka tehti. Nõudeid ehitusmaterjalidele ja arhitektuursele lahendusele me ette ei andnud, seega on EAS-i silmis tegutsetud korrektselt,” märkis Hankov.

EAS toetas piirkondade konkurentsivõime tugevdamist programmist MTÜ Angla Tuulikumägi projekti “Angla pärandkultuurikeskuse ehitamine” 20,6 miljoni krooniga. Projekti kogumaksumus on 24,3 miljonit krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785