30. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uute korterite pakkumine langenud tänavu poole võrra

Viimase viie aasta jooksul ehitatud korterite keskmine ruutmeetri pakkumishind küündis Eestis septembri lõpu seisuga 22 103 kroonini. Veel aasta algul oli sama näitaja 25 863 krooni, selgus kinnisvaraportaali City24.ee statistikakeskkonnast Spot.

Tallinnas küsiti uute korterite ruutmeetri eest keskmiselt 26 177 krooni, Pärnus 21 864 ja Tartus 18 890 krooni.

Nii-öelda nõelasilmast tulnud ehk käesoleval aastal valminud korterite ruutmeetri eest küsiti pealinnas keskmiselt 29 463, suvepealinnas 23 649 ja ülikoolilinnas Tartus 18 265 krooni.

Uusi kortereid oli 30. septembri seisuga City24.ee vahendusel Eestis müügis 2097. Uute korterite pakkumine langes võrreldes aasta esimeste kuudega poole võrra, toona otsiti ostjaid veidi üle 4000 korterile.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785