29. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusuudised.ee sai täna kaheaastaseks

Eesti juhtiv ehituse ja kinnisvarauudiseid vahendav Äripäeva esimene teemaveeb ehitusuudised.ee sai täna kaheaastaseks.

Selle aja jooksul külastasid lugejad ehitusveebi 2,1 miljonil korral ning lugesid uudiseid 4,1 miljonit korda.

Kahe aasta jooksul vahendas ehitusuudised.ee lugejateni pea 7000 uudist.

Neist läbi aegade populaarseim on Jaana Pikalevi Äripäeva ehituse rubriigis ilmunud loo "Eesti ehitajad soomlastel terava tähelepanu all" kokkuvõte „Eesti ehitajatel Soomes põrgu“. Teisel kohal on loetavuselt Enn Tosso „Merko tõrjuti riigihangetelt kõrvale“ ja kolmandal galerii „Eesti kauneim maakodu haamri all“.

Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandeli sõnul näitas äsja sihtgrupis ehk ehitusala otsustajate seas tehtud lugejauuring, et uudissait on sihtgrupi poolt hästi vastu võetud ja vähemalt korra tööpäevas külastab saiti enam kui kolmandik vastanutest.

"Seega võib öelda, et oleme õigel teel oma lugeja varustamisel teemakohase infoga," märkis ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785