28. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbank huvitatud nii uutest kui vanadest laenuklientidest

Swedbanki eraisikute finantseerimise osakonna juht Andres Tukk ütles kvuudised.ee-le, et pank on huvitatud nii uutest kui ka olemasolevatest laenuklientidest.

Tukk kinnitas, et nad näevad, et kinnisvarahinnad on stabiliseerunud ning ostjatele varasemast jõukohasemad.

"Uute ehitustega on alustanud ka kinnisvaraarendajad, mis on positiivne uudis neile ostjatele, kes täna just uut vara otsimas ja ostmas. Laenuturg saab kasvada ainult siis, kui nõudlus kasvab. Nõudlus omakorda tekib läbi tarbija kindluse võtta pikaajalisi kohustusi," rääkis Tukk. Tema sõnul on Swedbank huvitatud nii uutest kui ka olemasolevatest klientidest.

“Laenu hind turul on üsna stabiilne. Uue lahendusena pakub Swedbank eluasemelaenude baasintressi, kus marginaal kogu laenu hinnast moodustab euriboriga soetud laenust väiksema osa,” selgitas ta.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785