Tartu paneb Supilinna krundid oksjonile

Tartu müüb enampakkumisel kesklinna lähedal asuvaid Supilinna krunte ja hoonestatud kinnistu Tammelinnas.

"Tartu kesklinnas pole meil krunte eriti pakkuda olnud, sest enamik maast on võõrandatud. Seetõttu peaksid kesklinnast 5-7-minutilise jalutuskäigu kaugusel ja Emajõe lähistel asuvad Marja tänava krundid olema kinnisvaraturul üsnagi atraktiivsed. Samuti on seda kindlasti Tammelinnas pakutav eramuga kinnistu, kuhu saab vajadusel kohe elama asuda," kommenteeris linnavarade osakonna juhataja Kunnar Jürgenson.

Enampakkumisele minevate  Marja 15 ja 17 kruntide alghinnad on 800 000 ja 520 000 krooni, Tammelinnas asuval Kuldnoka 3 kinnistul 990 000 krooni.
Linna müüb teisipäeval toimuval enampakkumisel ka mitu erineva suurusega korteriomandit Turu tänaval, Taara puiesteel ja Vara vallas ning mõttelised osad Ujula ja Herne tänaval asuvatest kinnistutest,

Suuline enampakkumine toimub 28. septembril.  

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed