23. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu paneb Supilinna krundid oksjonile

Tartu müüb enampakkumisel kesklinna lähedal asuvaid Supilinna krunte ja hoonestatud kinnistu Tammelinnas.

"Tartu kesklinnas pole meil krunte eriti pakkuda olnud, sest enamik maast on võõrandatud. Seetõttu peaksid kesklinnast 5-7-minutilise jalutuskäigu kaugusel ja Emajõe lähistel asuvad Marja tänava krundid olema kinnisvaraturul üsnagi atraktiivsed. Samuti on seda kindlasti Tammelinnas pakutav eramuga kinnistu, kuhu saab vajadusel kohe elama asuda," kommenteeris linnavarade osakonna juhataja Kunnar Jürgenson.

Enampakkumisele minevate  Marja 15 ja 17 kruntide alghinnad on 800 000 ja 520 000 krooni, Tammelinnas asuval Kuldnoka 3 kinnistul 990 000 krooni.

Linna müüb teisipäeval toimuval enampakkumisel ka mitu erineva suurusega korteriomandit Turu tänaval, Taara puiesteel ja Vara vallas ning mõttelised osad Ujula ja Herne tänaval asuvatest kinnistutest,

Suuline enampakkumine toimub 28. septembril.  

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785