Kasutusloa saanud eluruumide arv kahaneb

Ehitusloa saanud eluruumide arv on statistikaameti andmetel langess käesoleva aasta II kvartaliks 480-le. Ehitusloa saanud eluruumide kogupindala oli 69 400 ja keskmine pindala 145 ruutmeetrit, vahendab adaur.ee.

Võrreldes eelmise aasta sama ajaga vähenes ehitusloa saanud eluruumide arv 21% võrra ja sama palju vähenes ka eluruumide pind.

Kasutusloa sai samal ajal 337 eluruumi kogupinnaga 45 500m2. Kasutusloa saanud eluruumide mahuh kukkumine võrreldes eelmise aastaga on veelgi märgatavam - kasutusloa sai mullusest 65% vähem eluruume, millede pindala oli eelmisest aastast 47% väiksem.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed