22. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kasutusloa saanud eluruumide arv kahaneb

Ehitusloa saanud eluruumide arv on statistikaameti andmetel langess käesoleva aasta II kvartaliks 480-le. Ehitusloa saanud eluruumide kogupindala oli 69 400 ja keskmine pindala 145 ruutmeetrit, vahendab adaur.ee.

Võrreldes eelmise aasta sama ajaga vähenes ehitusloa saanud eluruumide arv 21% võrra ja sama palju vähenes ka eluruumide pind.

Kasutusloa sai samal ajal 337 eluruumi kogupinnaga 45 500m2. Kasutusloa saanud eluruumide mahuh kukkumine võrreldes eelmise aastaga on veelgi märgatavam - kasutusloa sai mullusest 65% vähem eluruume, millede pindala oli eelmisest aastast 47% väiksem.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785