20. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tornimäe korter müüdi pea 47 000 kroonise ruutmeetrihinnaga

Uus Maa spetsialistid tegid Tallinnas ilmselt masujärgse turu kalleima ruutmeetrihinnaga korteri müügitehingu, kirjutab kvuudised.ee.

Tornimäe kaksiktornis müüdi üks kõrgemate korruste korter hinnaga 46 800 kr/m2.Nii ostjaks kui müüjaks olid välismaalased.

Skandinaaviast pärit ostja on veendunud, et korteri hind tõuseb lähima viie aasta perspektiivis kahekordseks. Eksklusiivne kolmetoalinekorter on suurepäraste linna ja merevaadetega, kõrgtasemel stiilse siseviimistlusega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785