13. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hulgimüüja Karia peab ehitusplaane

Laienemisplaane pidav toiduainete hulgimüüja Karia OÜ soetas endale uue laohoone rajamiseks naabruses asuva kinnistu koos poolelioleva ehitusega.

ASi Kodu Grupp tegevjuht Urmas Niine ütles, et praegu on Jüri Tehnopargis vaba äripinda laoks välja rentida ca 280 ruutmeetri jagu nin uusi pindu pole sinna plaanis lähiajal rajada. Küll aga laieneb Niine sõnul üks Jüri tehnopargi ettevõte omal käel. "Toiduainete hulgimüüja Karina laieneb," rääkis Niine.

Karia majandusaasta aruandest selgus, et ettevõte on tõepoolest ehitusplaane pidanud. Seoses majanduslangusega peatas ettevõte plaanitud investeeringu uue laohoone ehitamiseks naabruses asuvale kinnistule, et vältida riske ettevõtte majandustegevusele liiga suurest investeeringust.

Selle asemel soetati soodsalt teine naabruses asuv kinnistu koos poolelioleva ehitisega, mille kohandamine laopinnaks on oluliselt soodsam kui olemasolevale maatükile uue hoone ehitamine, seisab aruandes. Ehitusega plaanitakse alustada 2010. majandusaastal, võib ettevõtte plaanidest lugeda.

Karia OÜ üks omanikest Karl-Erik Kiipli jäi laienemisplaane kommenteerides aga napisõnaliseks, öeldes, et ei taha oma firma tegemisi kuulutada.

Firma majandusaasta aruandest selgub, et oma tegevust laiendas Karia OÜ juba möödunud aastal, kui mais omandati 40% osalusest Eesti pakendite ja plasttaara tootmisega tegelevas äriühingus Jumbostrap OÜ.

Jumbostrap OÜ on on kasumit teeniv ettevõte, mille toodangust suur osa on seotud ka toiduainetööstusega. Investeeringu suurus oli 3,5 miljonit krooni.

Tänavu on suurim plaan valmis ehitada täiendav laohoone kaupade ladustamiseks Jüris krundile Kesk tee 25. See peaks andma võimaluse suurendada kaubakäivet laiema sortimendi ja suuremate mahtude kaudu.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785