10. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sperco Kinnisvara kesklinna kinnistud 25 miljoniga sundmüügis

Kohtutäitur Kaire Põlts pani enampakkumisele Sperco Kinnisvara OÜ-le kuuluvad kaasomandis kinnistud Tallinnas Tartu maanteel 24,6 miljoni kroonise alghinnaga. 

Tallinnas, Tartu maantee 44 kaasomandis oleval kinnistul paikenavas ehitises tegutseb kahel korrusel pubi "Seiklusjutte maalt ja merelt". Üürilepingud on sõlmitud OÜga Ehitame Maja, hoones paiknev vallasvara (mööbel ja köögitehnika) kuulub OÜle Üüriseiklus.

Enampakkumise teadaandes märgitakse, et kõikidesse ruumidesse ei ole kohtutäitur sisse pääsenud, kuna ruumid on kolmanda isiku, OÜ Inkasso Center, otseses valduses. Detailplaneeringut kinnistule teadaolevalt kehtestatu ei ole.

Sundmüüki on pandud ka Sperco Kinnisvarale kuuluvad kaasomandis Tartu maantee 46 ja Tartu maantee 48 kinnistud, mis on üürile antud OÜ-le Ehitame Maja. Viimane on omakorda sõlminud üürilepingu parklateenuseid osutava OÜga Europark.

Kinnisasjale on seatud hüpoteek summas 30 miljonit krooni Swedbanki kasuks. Kinnistute ühine alghind on 24,62 miljonit krooni. Suuline enampakkumine toimub 5. oktoobril. Kinnisasjaga tutvumine toimub 17., 22. ja  27. oktoobril. Kinnisasja võõrandamisel kuuluvad seatud hüpoteegid kustutamisele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785