10. september 2010

Sperco Kinnisvara kesklinna kinnistud 25 miljoniga sundmüügis

Kohtutäitur Kaire Põlts pani enampakkumisele Sperco Kinnisvara OÜ-le kuuluvad kaasomandis kinnistud Tallinnas Tartu maanteel 24,6 miljoni kroonise alghinnaga. 

Tallinnas, Tartu maantee 44 kaasomandis oleval kinnistul paikenavas ehitises tegutseb kahel korrusel pubi "Seiklusjutte maalt ja merelt". Üürilepingud on sõlmitud OÜga Ehitame Maja, hoones paiknev vallasvara (mööbel ja köögitehnika) kuulub OÜle Üüriseiklus.

Enampakkumise teadaandes märgitakse, et kõikidesse ruumidesse ei ole kohtutäitur sisse pääsenud, kuna ruumid on kolmanda isiku, OÜ Inkasso Center, otseses valduses. Detailplaneeringut kinnistule teadaolevalt kehtestatu ei ole.

Sundmüüki on pandud ka Sperco Kinnisvarale kuuluvad kaasomandis Tartu maantee 46 ja Tartu maantee 48 kinnistud, mis on üürile antud OÜ-le Ehitame Maja. Viimane on omakorda sõlminud üürilepingu parklateenuseid osutava OÜga Europark.

Kinnisasjale on seatud hüpoteek summas 30 miljonit krooni Swedbanki kasuks. Kinnistute ühine alghind on 24,62 miljonit krooni. Suuline enampakkumine toimub 5. oktoobril. Kinnisasjaga tutvumine toimub 17., 22. ja  27. oktoobril. Kinnisasja võõrandamisel kuuluvad seatud hüpoteegid kustutamisele.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688