10. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rebasepõllu Arenduse 11 kinnistu alghind langes 7 miljonile 

Pankrotihaldur Andres Tootsman müüb 7 miljoni kroonise alghinnaga Rebasepõllu Arenduse OÜ kinnistuid, mis veel juunis olid sundmüügis 21,4 miljoni krooniga.

Enampakkumisel on 11 hoonestamata maatükki Rae vallas, Kurna külas – enamus neist aadressidel Õlleköögi tee ja Õlleköögi põik. Kinnistutel lasub ligi 14 miljoni kroonine hüpoteek AS-i SEB Pank ja 4,5 miljonit kroonine hüpoteek Eesti Vabariigi kasuks.

Enampakkumine toimub 29. septembril.

Kohus kuulutas Alta Capitali meestele Andres Rätsepale ja Indrek Rahumaale kuuluva Rebasepõllu Arenduse OÜ pankroti välja 31. mail. Osaühing loodi 2008. aasta jaanuaris. Samal ajal kirjutas Äripäev, et Rae valda uut logistikakeskust rajama hakanud Maxima on arendajale võlgu üle 60 miljoni krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785