10. september 2010

Laugus: Nõudlus Pelguranna korterite järele kasvab

Uus Maa juhatuse esimehe Jaanus Lauguse sõnul on Pelguranna korterid atraktiivsed investeerimisobjektid ning ta prognoosib piirkonnas nõudluse kasvu.

"Stroomi rand on võitnud tuhandete tallinnlaste poolehoiu. See on tõesti imekaunis rannariba, kus jätkub tegevust nii suurtele kui väikestele puhkajatele. Ka väljaspool suvehooaega on see hea koht perega ajaveetmiseks," kirjutab Laugus kvuudised.ee-s.

Kauni rannaala ja kesklinna läheduse tõttu ennustab Laugus selle piirkonna korterite nõudluse kasvu, kuna 60ndatel ehitatud majad on hea planeeringuga, ratsionaalsed ja kompaktsed.

"Kuna korterite pind on nendes majades võrreldes teiste magalatega väiksem, siis on ka hinnad soodsamad. Enamuses Pelguranna majades on toimivad ühistud, mis tähendab, et majad on väliselt korda tehtud või tehakse seda peagi. Samas, keskmine hinnatase ei erine oluliselt Lasnamäest ja teistest magalatest," selgitab ta.

Ehkki Pelgurand oli pikka aega ebasoosingus sealse suure turvariski tõttu, on piirkond Lauguse arvates viimase kümnekonna aastaga kardinaalselt muutunud. "Meri, suured rohealad ja pargid ning hea infrastruktuur kutsuvad elama ja investeerima. Uus Maa Investeerimisosakond on ostnud mitmeid kortereid Pelgurannas piirkonnas ja jälgib linnaosa arengut huviga," kinnitas ta.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688