8. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbank: kinnisvaraturul on näha elavnemist

Kinnisvaraturg on põhjast läbi tulnud ning euro tulek avaldab pankade laenupoliitikale positiivset mõju, ütles Swedbanki eraisikute finantseerimise divisjoni direktor Andres Tukk.

"Numbrid näitavad üsna stabiilset keskkonda, kuid täna tehakse juba ostuotsuseid ja broneeringuid ning arendajad on alustanud uute objektide ehitamisega. Ma julgen küll öelda, et me oleme põhjast ilusti läbi tulnud," kinnitas Tukk ERR-i venekeelsele uudisteportaalile.

Tema sõnul ootavad kliendid praegu pankadelt soodsamaid laenutingimusi ning kui laenud odavnevad, hakatakse ka rohkem kinnisvara ostma.

Euro tulekul on tema sõnul pankade laenupoliitikale positiivne mõju. "Paari aasta tagune devalveerimishirm on kadunud ning me oleme kindlasti stabiilsemas keskkonnas."

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785