Autor: Anne Oja • 8. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paldiski biodiislitehas 370 miljoniga müügis

AS Biodiesel Paldiski pankrotihaldur Veli Kraavi pani ettevõtte varad 370 miljoni krooniga enampakkumisele, edastas sundmüügiportaal varad.ee.

Hinnale ei lisandu käibemaksu. Tervikvara koosseisus lähevad ostjale üle 30aastane hoonestusõigus Paldiski linnas Rae põik 9 ning SEB vahendusel liisitud tootmisseadmed ja inventar. Koormatud kinnisasja omanikuna on sisse kantud AS Tallinna Sadam.

Tervikvara koosseisu ei kuulu Biodiesel Paldiski majandustegevusest tekkinud debitoorsed võlgnevused, nõuded kolmandate isikute vastu ega raha arveldusarvetel ning äriühingu kassas.

Kirjalik pakkumine tuleb esitada hiljemalt enampakkumise alguseks. Suuline enampakkumine toimub 28. septembril advokaadibüroos Mägi Kraavi & Partnerid.

Enampakkumisel tehtavate pakkumiste samm on kümme miljonit krooni. Üle võib pakkuda ka mitu täissammu korraga. Enampakkumise võitja tehakse teatavaks enampakkumise päeval ning võitjaks tunnistatakse isik, kes pakub kõrgeima ostuhinna.

Enampakkumise võitja ei saa ostuhinda tasaarvestada oma nõuetega ASi Biodiesel Paldiski vastu. Kui enampakkumise võitja ei tasu kogu kinnistute ostuhinda 15 päeva jooksul, tunnistatakse enampakkumine nurjunuks.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785