RE/MAX palkab 30 uut maaklerit

RE/MAX plaanib oktoobris avada Tallinnas Eesti neljanda kontori ning palgata oma 65-le pealinnas tegutsevale maaklerile lisaks veel 30 uut töötajat.

2. septembril allkirjastasid RE/MAX Eesti esinduse omanik Leanika Klaassen koos esinduse tegevjuhi Kairi Ummusega frantsiisilepingu, mille kohaselt avatakse Eestis juba neljas RE/MAXi ketti kuuluv kontor.

Swiss?telis RE/MAXi Baltikumi regiooni direktori Eythor Edvardssoniga sõlmitud lepingu järgi said Klaassenist ja Ummusest osanikud RE/MAXi uues Eesti esinduses. Esindus hakkab tegutsema RE/MAX Professionalsi nime all.  Uus kontor avatakse oktoobris südalinnas, Stockmanni kaubamaja vastas asuva Tartu mnt. 24 hoone esimesel korrusel.

Uude kontorisse Tartu maanteel on kavas tööle võtta kolmkümmend maaklerit. "RE/MAXi võrk kasvab väga kiiresti ja pole kaugel aeg viiendast ning kuuendast kontorist. Plaanis on laieneda esialgu suurematesse linnadesse nagu Tartu ja Pärnu, ka Narva vastu on suur huvi," rääkis Klaassen, kelle sõnul oli laienemise plaan juba aastal 2008, kui kaubamärk Eesti turule toodi.

"Küsimus oli lihtsalt ajas ning selles, kui kiiresti saame esimese kontori käima," ütleb Klaassen. "Praegu leidsime selleks kõige parema aja, kuna näeme olulist tehingute arvu kasvu, sest inimesed investeerivad oma raha enne euro tulekut kinnisvarasse või üritavad soetada kodu veel kroonides. Kuna oleme rahvusvaheline ettevõte, näeme ka olulist huvi välisinvestorite osas, kes investeerivad samuti väga soodsate hindade tõttu, soovides lõigata kasu euro ajal, kus hinnad kindlasti ka tõusevad," lisas ta.

Kairi Ummuse sõnul lon aienemise eesmärgiks ka soov tõsta professionaalset teenust pakkuvate maaklerite arvu pealinnas ja kogu Eestis, ühtlasi pakkuda võimalust vahendada kinnisvaramüüki kogu maailmas. Kuna RE/MAXi andmebaas on üle ilma ühine, on näiteks Eestis oma kinnisvara müüa sooviva kliendi objekt võimalikule ostjale näha ka enam kui 80-s riigis, kus RE/MAX on juba kanda kinnitanud.

 "Tallinnas töötab RE/MAX kaubamärgi all kuuskümmend viis maaklerit. See on peaaegu poole rohkem kui teistes Tallinnas asuvates kinnisvarafirmades, kes on turul olnud üle kümne aasta. Meil on plaanis värvata praegustele töötajatele lisaks uusi inimesi. Tahtjaid on palju ja meil on suur rõõm õpihimulistele tööd pakkuda," selgitas Ummus.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed