3. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehing: krunt müüdi alghinnast pea poole odavamalt

Juuli keskpaiga seisuga pakuti City24.ee statistikakeskkonna Spot andmetel Harjumaal müügiks ligi 3000 maatükki, müügiajaks 361 päeva. Uus Maa vahendusel müüdi augustis Keila vallas krunt , mille hind kahanes 1,5 aasta jooksul pea poole väiksemaks.

Tehingud augusti II pooles.

Maa Keila vallasObjekti alghind:  750 000

Müügihind: 400 000Asukoht: Keila vald, Kloogaranna küla, Sangla ISuurus: 17 132 m2Turuväärtust tõstvad tegurid:  hea asukoht ja juurdepääs, mere lähedus, männimetsTuruväärtust alandavad tegurid: ehitusõiguseta kinnistu, kommunikatsioonide puudumineMüügiperiood: 1,5 aastatHuvilisi oli: 6Vahendas: Külli Friedrichson, Uus Maa Kinnisvarabüroo OÜ

Maja Harku vallas

Objekti alghind: 780 000Müügihind: 680 000Asukoht: Harku vald, Suurupi küla, VimpelSuurus:  72 m2Ehitusaasta: 1984Turuväärtust tõstvad tegurid: maja hea seisukord, õige kvaliteedi ja hinna suhe, mere lähedus, Tallinna lähedus.Turuväärtust alandavad tegurid: mõned ehitustööd lõpetamata, korraliku küttesüsteemi puudumineMüügiperiood: 4 kuudHuvilisi oli: 5Vahendas: Külli Friedrichson, Uus Maa Kinnisvarabüroo OÜ

Suvila Harku vallas

Objekti alghind: 370 000Müügihind: 320 000Asukoht: Harku vald, Türisalu küla, Otitooma teeSuurus: 42,9 m2Ehitusaasta: 1980Turuväärtust tõstvad tegurid: mere lähedus, reljeefne kinnistu, hea juurdepääs, hea hinna ja kvaliteedi suhe, Tallinna lähedusTuruväärtust alandavad tegurid: maja seisnud kaua pooleliolevana, puudulik kanalisatsioon, ainult suvine vesiMüügiperiood:  4 kuudHuvilisi oli: 1Vahendas: Külli Friedrichson, Uus Maa Kinnisvarabüroo OÜ

Maja Lääne-Virumaa

Objekti alghind: 490 000Müügihind: 490 000Asukoht: Tamsalu vald, Vadiküla külaSuurus: 70m2Ehitusaasta: 1930Turuväärtust tõstvad tegurid: vaikne asukoht ja võimalus kohe elama hakata.Turuväärtust alandavad tegurid: majandushoone ja garaaži põhikonstruktsioonide kulum.Müügiperiood: 2,5 kuudHuvilisi: 6Vahendas: Aimar Türbsal, Uus Maa Kinnisvarabüroo OÜ

Korter Põhja-TallinnasObjekti alghind: 380 000

Müügihind: 380 000Asukoht: Pelguranna 25, TallinnSuurus: 39m2Ehitusaasta: 1968Turuväärtust tõstvad tegurid:  hea infrastruktuur, õige kvaliteedi ja hinna suheTuruväärtust alandavad tegurid: Maja ja korteri seisukord.Müügiperiood: 2 päevaHuvilisi oli: 2Vahendas: Jaanus Elmers, Uus Maa Kinnisvarabüroo OÜ

2-toaline korter Rakveres

Objekti alghind  415 000Müügihind  415 000Asukoht: Võidu 88, RakvereÜldandmed:  48,2 m2Ehitusaasta:  1977Turuväärtust tõstavad tegurid: korteris on hea siseviimistlus, korter asub maja keskel, kesklinna lähedus, korteril on läbi maja planeering, majas on tegus ühistu.Turuväärtust alandavad tegurid: vannitoas on vana vann Müügiperiood: 1 nädalHuvilisi: 2Vahendas: Uus Maa Virumaa, Eve Soppe

1-toaline korter KristiinesObjekti alghind: 385 000

Müügihind: 365  000Asukoht: Koskla 10, TallinnSuurus: 24,9m2Ehitusaasta: 1961Turuväärtust tõstvad tegurid:  hea infrastruktuur, väike maja, oma hoovTuruväärtust alandavad tegurid: korter vajab remontiMüügiperiood: 1 kuuHuvilisi oli: 7Vahendas: Ave Klaser, Uus Maa Kinnisvarabüroo OÜ

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785