30. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiiumaa Kaitseliidu hoone ehitushanke võitis Kuressaare Ehitus

Septembris algavad kaitseliidu Hiiumaa malevkonna staabihoone ligi 12,5 miljonit krooni maksvad ümberehitustööd, hankel oli edukaim Kuressaare Ehitus.

Kaitseliidu pressiesindaja kapten Tanel Rütman ütles Hiiu Lehele, et dokumendid võttis välja kaheksa ettevõtet, pakkumise tegi neist kolm – kõik Saaremaa firmad. Hiiumaa malevkonna staabihoone ehitushankel osutus edukaks pakkujaks AS Kuressaare Ehitus.

Rütmani andmetel on tööde maksumus koos käibemaksu ja tellija reserviga ligi 12,5 mln krooni ja ehitustöid on plaanis alustada juba septembri alguses.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785