27. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

800 suvilat ootavad ostjaid

Kui käesoleva aasta esimeses pooles otsiti Eestis ostjaid ligi 500 suvilale või suvekodule, siis suve jooksul on pakkumiste arv näidanud pidevalt tõusutrendi.

27. augusti seisuga ootasid ostjat ligi 800 suvilat, selgus kinnisvaraportaali City24.ee statistikakeskkonast Spot. Keskmine suvilate ruutmeetri pakkumishind oli 10 725 krooni, aasta algul oli sama näitaja 12 015 krooni.

Müügis olevate suvilate keskmine vanus oli 22 aastat.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785