Autor: Kadri Paas • 23. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Odavaim korter maksab vähem kui 1000 eurot

Eesti kinnisvaraportaalide andmetel maksab Eesti ilmselt kõige odavam korter 14 000krooni ehk pisut alla 1000 euro. Samas, kui raha pisut rohkem, saab osta ka 29 miljonit krooni maksva elamise, kirjutab Delfi.

Eesti kõige odavam portaalides pakutav korter asub Kohtla-Järvel, Uuel tänaval.

Tasapisi pakkumishinda kaotav kahetoaline, kapitaalremonti vajav korter maksab praegu 14 000 krooni.

Aga saab ka kallimalt. Tallinna vanalinnas, Niguliste tänaval asuva kuuetoalise korteri üldpind on 250 ruutmeetrit.

29-miljonilise pakkumishinna juures tuleb ruutmeetri hinnaks muljetavaldav 116 000 krooni. Sama korterit on 40 000 krooni eest kuus võimalik ka üürida.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785