18. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Henkel laiendas tootevalikut

Henkel Balti laiendas oma Ceresit toodete sortimenti universaalse viimistluspahtliga, mille valmistamiseks kasutatakse kohalikke põhitooraineid.

Tegemist on universaalse siseruumides kasutatava  peenpahtliga, mis sobib nii kohtparandusteks kui lauspahtelduseks.  

„Praegu on igati hea aeg tootearenduseks,“ kinnitas Ceresiti tootejuht Andres Mikli. „Esimene tagasiside siseviimistlejatelt on väga positiivne. Ceresit CT127 praktiliselt olematu mahukahanemine võimaldab täita küllaltki sügavaid avasid ilma, et oleks karta pragude teket.“

CT127 on müügil juba ligi kuu aega ja paari kuu eest avatud Ceresiti tehasest Tartu lähistel hakkab seda väljuma kasvavas tempos, teatas ettevõte.

Lisaks hakati Henkeli kontsernile kuuluvas tehases tootma ka lihtsamaid müürimörte ja kuivbetooni. Seni põhiliselt plaadiliimide, fassaaditoodete, põrandavalu-, renoveerimis- ja erisegude poolest tuntud Ceresiti kaubamärgi all lihtsamate ehitusmörtide pakkumine on uudne lähenemine.

„Odav segu ei pea tähendama alati madalat kvaliteeti. Turule toodavatest mörtides – lubi-tsementkrohv, müürimört ja kuivbetoon – pole küll midagi revolutsioonilist, ent pakume oma klientidele lihtsalt võimalust kasutada Ceresiti tooteid juba varases järgus – üldehituses,” märkis Mikli.

Henkel Balti OÜ on rahvusvahelise keemiakontserni Henkel tütarfirma Baltimaades. Firma tegutseb alates 1996. aastast Tartus ning tegeleb Henkeli tarbe- ja tööstusliimide esinduse (esindamise), turundamise ja hulgimüügiga. Henkel Balti esindab kaubamärke Loctite, Ceresit, Makroflex, Super Attak, Moment, Pritt, Metylan ja Teroson. 2003. aastast kuulub Henkeli kontserni ka ettevõte Henkel Makroflex AS. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785