13. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galerii: Jõelähtme elamumessi võistlustööd

Selle aasta mais avatuks kuulutatud elamumessi energiatõhusate majade idee, arhitektuuri ja investeerimise konkursile laekus 9 võistlustööd, millest žürii tunnistas konkursi tingimustele vastavaks 8 lahendust.

Nende 8 töö osas tehakse veel parim krundivalik ja valitakse viimistluselemendid majadele, et tekiks ühtne messiala, mis koosneb 8 krundist.

"Mantel" Arhitekt Emil Urbel; energiatõhususe insener: Renee Padar, Thermo Module OÜ; arendaja AS Kurmik
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785