13. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitajad toetavad lasteaia katuse taastamist

Väike-Maarja vald sai eile meeldiva teate: Viimsi Keevitus ja Oma Ehitaja toetavad  Väike-Maarja lasteaia katuse taastamist kumbki 10 000 krooniga.

Tallinnas tegutsev ehitus- ja kinnisvaraarendusettevõte Oma Ehitaja AS ehitab ja rekonstrueerib koostöös Viimsi Keevitus AS-ga Väike-Maarja alevikus vee- ja kanalisatsioonitrasse.

“Väike-Maarjas kohapeal tööd tehes oleme rohkem kursis Väike-Maarja tormijärgsete oludega ning otsustasime võimaluste piires valda toetada,” ütles Oma Ehitaja AS-i juhatuse esimees Kaido Fridolin. “Kuna lasteaia katuse taastamisega on kõige kiirem, siis otsustasimegi raha annetada lasteaiale.” 

“Iga toetus teeb südame soojaks ja annab meile teadmise, et me pole üksi,” on Väike-Maarja vallavanem Urmas Tamm koostööpartneritele väga tänulik.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785