11. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post on tänavu müünud 15 kinnistut 

Eesti Post on tänavu müünud 15 kinnistut, müügis on veel 75.

Viimasena vahetas omanikku 1965. aastal spetsiaalselt postkontoriks ehitatud hoone Pärnus Akadeemia tänaval, vahendab ERR Uudised.

Kui eelmisel aastal oli hoone müügi alghinnaks 11,9 miljonit krooni, siis Eesti Posti kinnisvara võõrandamise komisjoni esimehe Kalle Kasekampi kinnitusel sai ostja, Novacross OÜ, kinnistu  omanikuks 4 kuni 5 miljoni võrra väiksema summa eest.  

Eesti Post soovib vabaneda riigi ühe suurema kinnisvaraomaniku staatusest ja jätkata võimalusel rendipindadel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785