10. august 2010

Võlgades BREM Kinnisvarahooldus otsib uut juhti

OÜ BREM Kinnisvarahooldus on uue vastutustundliku ja ausa juhi otsingutel, selgub CV Keskuse tööpakkumiste portaalist.

Viimased nädalad võlglase pitserit kandev Brem Kinnisvarahooldus tahab sügisest tööd jätkata uue juhi käe all. Senine juht Risto Mägi on korraldanud uue pealiku otsinguteks konkursi, mille tähtaeg on 30. august.

Töökuulutuste portaalis asuvas pakkumises seisab, et juhi tööks saab olema äriühingu majandustegevuse juhtimine, samuti äriühingu tulemusliku ja ja katkematu töö ning raamatupidamise korraldamine vastavalt õigusaktidele ja nende täitmise jälgimine.

Soovitavalt kõrgharidusega juhile pakub ettevõte püsivat ja huvitavat tööd pikaajalises perspektiivis, kaasaegset töökeskkonda ja vajalikke töövahendeid, töökohta kesklinnas, tasuta parkimisvõimalust ja soodsat toitlustuskohta, auto- ja telefonikompensatsiooni ning põhipalka lisatasuga vastavalt töötulemustele.

Samast portaalist võib leida tööpakkumise ka ettevõtte pearaamatupidaja ja kinnisvarahalduri ametikoha täitmiseks.

BREMi hallata on Eestis ligikaudu 600 elamut ning äriklientide arv on ligi 500.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688