10. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Targa Äri Linna kerkib 14 miljoniga büroo- ja tootmishoone

AS Ülemiste City ja AS Laser Diagnostic Instruments (LDI) kirjutasid alla lepingule, mille kohaselt Targa Äri Linna ehitatakse büroo, labor ja tootmishoone LDI-le.

Sama hoone teise tiiba rajatakse kontori- ja tootmishoone kaasaskantavaid narkolaboreid arendavale AS-ile NarTest. Projekti maksumus on 14 miljonit krooni.

Aadressil Valukoja 7 planeeritava ehitise esimese etapi kogupindalaks 1239 m² ning see saab valmis 2011. aasta kevadsuveks. Järgnevatel etappidel on ehitist võimalik laiendada ca 7000 m².

„Usun, et hoone rajamine on linnaku arengu teise tõusulaine algus. Tehase- ja kontorihoone projekteeritakse spetsiaalselt kliendi vajadustele ning nõuetele. Meie eemärk on hoone lähiaastatel täismahuni välja arendada,” selgitas Ülemiste City juhatuse esimees Gert Jostov.

Eriti hea meel on Jostovil selle üle, et Ülemiste City’sse on koondunud kõrgtehnoloogilised väärtustloovad ettevõtted, mis haakub hästi Targa Äri Linna ärikontseptsiooniga.

AS Laser Diagnostic Instruments president ja juhatuse liige Sergei Babitšenko rääkis, et uue maja asukohaks valiti Ülemiste City innovatsioonilinnak seetõttu, et sealne kontseptsioon väärtustab kõrgelt teadmisi ja arengut. „Oleme oma toodetega homses päevas, uus maja võimaldab ka tööruumid ja –tingimused kaasajastada,” lisas Babitšenko.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785