Tallinn pani müüki 39 kinnisvaraobjekti

Tallinna Linnavaraamet kuulutas välja 39 kinnisvaraobjekti müügi. Avalikule kirjalikule enampakkumisele pandud müügiobjektide seas on nii kinnistuid, eluruume kui äripindu.

Neist hinnalisimad Toompea nõlval asuv Rahukohtu tn 5 kinnistu alghinnaga 15 miljonit krooni, Lasnamäel asuv Osmussaare tn 8 kinnistu alghinnaga 16 miljonit krooni ning vanalinnas asuv Aia tn 17//Uus tn 20-2 korteriomand alghinnaga 5,75 miljonit krooni.

Kesklinnas asuvast Narva mnt 38 hoonest on enampakkumisel viis korteriomandit alghindadega 130 000-350 000 krooni ning aadressil J. Vilmsi tn 50 asuvast elamust kolm korteriomandit alghinnaga 100 000-110 000 krooni.

Soodsa hinnaga on enampakkumisel ka mitmeid muid kesklinnas ja vanalinnas asuvaid elu- ja äriruume. Enampakkumisel on ka mitmeid Põhja-Tallinna linnaosas, Kalamaja, Pelgulinna ja Kopli asumis paiknevaid kinnisvaraobjekte.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed