9. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartus üürikorterid pealinna omadest viiendik kallimad 

Tallinnaga võrreldes on Tartu üürikorterite hinnad kinnisvaramaaklerite sõnul pea 20 protsenti kõrgemad. Tänu tudengitele on nõudlus siiski suur ega jäta ruumi tingimiseks.

Tartu üürikorterite turul pakutakse nii 5000-6000 krooni maksvaid luksuslikke kodusid kui ka veidi alla 2000 krooni jäävaid kortereid, mis on enamasti täis üllatusi, vahendas ERR Uudised.

"Kesklinnas leiate hruštšovkasid rohkem, seal on väike köök, magamistuba ja läbikäidav elutuba. Kesklinnast pisut kaugemal leiab eraldi tubadega ja pisut avarama korteri, seal on ka enamasti rõdud olemas. Kolmas piirkond on Karlova, seal on ahjuküttega korterid, vanasti seal mugavusi polnud ja nüüd on vastavalt võimalustele ümber ehitatud," rääkis Robinson Kinnisvara üürimaakler Matis Merivee uudistesaates "Aktuaalne kaamera".

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785