9. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaare vahetas skatepargi ehitaja välja

Kuressaare linnavalitsus ja peatöövõtja EBC Ehitus lõpetasid poolte kokkuleppel töövõtulepingu Juhan Smuuli tänava skatepargi rekonstrueerimiseks.

Probleemid pargi ehitamisega ilmnesid üle-eelmisel nädalal, kui lätlastest atraktsioonidepaigaldajad pärast etteheiteid nende töö kvaliteedile koos rularampidega üleöö haihtusid, vahendab Saarte Hääl.

Pakkumiste hindamise komisjon vaatas läbi skatepargi rekonstrueerimise hankele laekunud teised hinnapakkumised ning edukaks tunnistati OÜ Betoondetail pakkumine, kes pakkus hinnaks 338 672,6 krooni.

Möödunud nädala alguses alustas Betoondetail rulapargi rekonstrueerimise ettevalmistustöödega, järgmise nädala teises pooles peaksid algama ehitustööd. Juhan Smuuli tänava rulapark valmib regionaalsete investeeringute toetuste andmise programmi toel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785